| Firefox или Internet Explorer | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
vania Новак
Брой мнения : 3 Join date : 19.01.2008
| Заглавие: Firefox или Internet Explorer Пон Яну 21 2008, 02:59 | |
| Кой браузър е по - хубав, кой ползвате и защо? | |
|
| |
TiL Новак
Брой мнения : 8 Join date : 19.01.2008
| Заглавие: replay Пон Яну 21 2008, 16:18 | |
| Според мен FireFox е по добре от Internet Explorer. Бил съм с Internet Explorer и просто... бъгната работа а и един път заради шибания Internet Explorer при ъпдеит ме засякоха че използвам нелегален софтуер и ... имах леки трудности с форматирането на харда. | |
|
| |
TiL Новак
| Заглавие: replay Пон Яну 21 2008, 16:21 | |
| А и още нещто свързано с темата. Пише се Internet Explorer а не Internet Explower ... | |
|
| |
MiToS Ивайловград ТК поддръжка
Брой мнения : 42 Join date : 19.01.2008 Age : 35 Местожителство : ИВАЙЛОВГРАД
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Пон Яну 21 2008, 18:00 | |
| Аз съм фен на Explorer варши ми перфектна работа и мога да ползвам програми за сваляне които са несъвместини с Firefox а и новият Explorer не отстъпва по нищо на Firefox може би даже го превъзхожда, защото поне според мен е по-лесен за употреба и с по-добър дизаин. | |
|
| |
TiL Новак
| Заглавие: replay Вто Яну 22 2008, 18:40 | |
| Еми като си тъп ше ти е трудно да боравиш с FireFox. Мога да ти кажа, че Internet Explorer 7.0 е по бъгнат от стария. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Вто Яну 22 2008, 19:15 | |
| Til да те светна че аз мога да работя с Firefox но Explorer е много по добър като дизайн и функции я ми тегли от Firefox с Master или Manager неможе, защото мозила не ги потдържа | |
|
| |
brum Ивайловград ТК администратор
Брой мнения : 31 Join date : 20.01.2008 Местожителство : наоколо и около наоколо
| |
| |
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Вто Яну 22 2008, 20:36 | |
| като за начало немога да разчета нищо на снимката много е размазано, а другото което искам да питам.. кажи ми с какво мозила е повече от експлорер ако ме убедиш че мозила е по-добра ще призная че говоря глупости пс: само да добавя, че през по голямата част си говоря глупости но този път сам сериозен. хората които ме познават могат да потвърдят | |
|
| |
Брой мнения : 31 Join date : 20.01.2008 Местожителство : наоколо и около наоколо
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Вто Яну 22 2008, 20:52 | |
| Резолюция 1600x1200 размазано . Това ме навежда на мисли,които не са в твоя полза. ЦЪКНИ на размазаната снимка и ще видиш download програмата интегрирана в Мозилата, програма която според теб не работи с този браузър. Отностно предимствата и недостатъците, нямам намерение да те уча. Интернет - тайга широка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Вто Яну 22 2008, 20:56 | |
| ок и все пак аз съм на мнение че експлорер си е екстра и не отстъпва по нищо на мозила | |
|
| |
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Вто Яну 22 2008, 21:07 | |
| Мнението си е изцяло твое бравос, но потърси из БГ форумите мнения. За начало прочети туй: http://www.ivaylovgrad.info/smf/index.php?topic=127.0после мини през калдата и дата бг, в арената също има доста изчерпателна тема( доколкото си спомням) и така дано се убедиш, че твоето мнение не е миродавно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Вто Яну 22 2008, 22:48 | |
| може няма даже да се учудя | |
|
| |
TiL Новак
| Заглавие: replay Чет Яну 24 2008, 16:13 | |
| Писането на КИРИЛИЦА е задължително! Mod:(Popsi) | |
|
| |
Tofire Ефрейтор
Брой мнения : 13 Join date : 26.01.2008 Местожителство : Ивайловград, Пловдив
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer Съб Яну 26 2008, 18:02 | |
| Определено FireFox защото е с отворен код и хиляди програмисти от цял свят постоянно го развиват и обогатяват. Internet Explorer е изцяло комерсиален софтуер, разработен от група програмисти за целите на компанията Мicrosoft. Популярен е единствено защото е интегриран в операционната система на Microsoft. По тази причина много държави включително и Европейския съюз осъди компанията за монополно отношение и държание спрямо останалите. Ако не знаете какво е монопол - малка група хора определящи какви ти са нуждите и желанията. По тази причина и поради страх от непознатия компютър много хора остават на това на което са свикнали без да експериментират и да търсят алтернативи. За това и познават единствено Internet Explorer като браузър и изказват мнение без да са опитали други браузъри. С моя опит мога да кажа че безплатните Opera и FireFox са в пъти по-добър и качествен софтуер спрямо платения Internet Explorer дори и последната му 7 версия. FireFox притежава няколко хиляди приставки които улесняват и решават буквално всички проблеми за които можеш да си помислиш. Много хора не го харесват и твърдят че е тежък софтуер именно по тази причина, но това са хора които просто не знаят какво правят и инсталират приставка след приставка стига да решат че без нея не могат. А това е най-глупавото нещо защото излишния софтуер товари процесора може би с малко, но капка по капка вир става. За това твърдя: че ако човек знае какво иска от един браузър винаги ще избере FireFox и така ще го настрой, че едва ли ще помисли за връщане към IE. Всичко въпрос на баланс и нужди, но специално за мен - твърдо стоя зад FF поне до момента до който не излезе нещо по-хубаво. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Firefox или Internet Explorer | |
| |
|
| |
| Firefox или Internet Explorer | |
|