Ивайловград ФОРУМ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Ивайловград ФОРУМ

www.ivaylovgrad.tk

ИндексИндекс  Ако аз имам въпрос? Icon_mini_portal_en  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

Ако аз имам въпрос?

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Tofire
Ефрейтор
Ефрейтор

Брой мнения : 13
Местожителство : Ивайловград, Пловдив

Ако аз имам въпрос? Empty
ПисанеЗаглавие: Ако аз имам въпрос?   Ако аз имам въпрос? EmptyСъб Яну 26 2008, 14:39

Ако аз имам въпрос по отношение администрирането на форума и искам да го поставя на обсъждане от всички форумци, къде да го поставя Question Rolling Eyes
Намирам за нужно да се създаде отделна секция на форума за това. Естествено тя ще е най-неприятната за администраторите и модераторите Laughing

ПП Не го изпратих като лично съобщение защото искам да видя мненията по въпроса и на другите.
Върнете се в началото Go down
brum
Ивайловград ТК администратор
Ивайловград ТК администратор
brum

Брой мнения : 31
Местожителство : наоколо и около наоколо

ПисанеЗаглавие: Re: Ако аз имам въпрос?   Ако аз имам въпрос? EmptyСъб Яну 26 2008, 16:23

Възползвайки се от новите ми права във форума, се извинявам за пропуска. Грешката е поправена. Ще бъдем благодарни за всяко мнение и въпрос относно действието на сайта и форума.

@Tofire градивната критика, никога не е в ущърб. Сайта и форума тръгнаха от движение, без нормалната подготовка за това. Грешките са многои работим по тях в момента, всичко се определя от свободното време. Целта е да се създаде място за свободни дискусии без цензура и филтриране, с достатъчно информация и забавления. Субективните причини, за мен са на много заден план. Така е и с Основателя на сайта.

Ще оставя темата тук. Но ако прецените, че трябва да се премести в новия раздел ще бъде изпълнено.
Tofire
Ефрейтор
Ефрейтор

Брой мнения : 13
Местожителство : Ивайловград, Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Ако аз имам въпрос?   Ако аз имам въпрос? EmptyСъб Яну 26 2008, 17:09

Благодаря за бързия отговор. Радвам се че най-сетне се появи място където човек може да каже мнението си свободно независимо от пол, принадлежност, идеология и религия.
И все пак съфорумци как мислите: ще има ли нужда от такъв раздел или тези въпроси да останат в 'Общи' като отделни теми?
Искам всеки да каже виждането и мнението си. Този форум го администрират хора отделящи от свободното си време без никаква материална изгода за това. Но ще остане една куха структура без нас, тези които действително ще го направим нашият форум в който съвсем свободно изказваме вижданията и мненията си.
Така че пожелавам на всички приятни мигове, истински интригуващи дискусии и спорове, за да се превърне в любимо място на всички.
Вие... не - ние сме на ход.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ако аз имам въпрос?   Ако аз имам въпрос? Empty

Ако аз имам въпрос?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Ивайловград ФОРУМ :: Предложения и Въпроси свързани с Ivaylovgrad.TK-
Идете на: