| Виста или ХП | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Admin Ивайловград ТК администратор
Брой мнения : 42 Join date : 18.01.2008 Age : 38
| Заглавие: Виста или ХП Нед Яну 20 2008, 01:17 | |
| Айде всеки да си каже с какъв windows е и защо си е избрал точно този. Какво мислите Вистата ще измести ли ХП-то, както ХП измести 98 | |
|
| |
TiL Новак
Брой мнения : 8 Join date : 19.01.2008
| Заглавие: XP NO VISTA Нед Яну 20 2008, 13:52 | |
| Vistata e pylen shit i nemislq che shte moje da izmesti Xp. S kakvo vista e po dobra ot Xp (Samo vizualno izglejda dobre no funkcionalno e shit ) Транскация: Вистата е пълен шит и не мисля, че може да измести ХП. С какво вистата е по - добра от ХП (Само визуално изглежда добре по функционално е шхит) Писането на кирилица във форума е задължително!!! | |
|
| |
MiToS Ивайловград ТК поддръжка
Брой мнения : 42 Join date : 19.01.2008 Age : 35 Местожителство : ИВАЙЛОВГРАД
| Заглавие: Re: Виста или ХП Нед Яну 20 2008, 16:53 | |
| никав шанс виста да измести XP ама абсолютно никав като функции виста е мн зле сравнение с XP превазхожда го само визуално а и на виста има мн газарийки дет немогат да трагнат докато на XP трагват | |
|
| |
Sm0ke Ивайловград ТК поддръжка
Брой мнения : 20 Join date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Виста или ХП Нед Яну 20 2008, 18:41 | |
| като човек които много се е занимавал с вистата докато е разучи а за хп да не говоря определено хп е по добро като вариант защото не натоварва толкова pc-то и другото което е да вистата има много добър дизай но и много големи изисквания който не всеки компютър може да подържа. А по случай това веско кадето го каза че някои неща не трагват под виста мога да ти кажа че същото се отнася и за хп така че това не е критерии | |
|
| |
| Заглавие: Re: Виста или ХП Нед Яну 20 2008, 19:00 | |
| Sm0ke както кажеш с теб няма да споря | |
|
| |
Sm0ke Ивайловград ТК поддръжка
Брой мнения : 20 Join date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Виста или ХП Нед Яну 20 2008, 19:04 | |
| е не ако искаш може да поспорим но вече ще спорим с доказателства и факти | |
|
| |
TiL Новак
Брой мнения : 8 Join date : 19.01.2008
| Заглавие: replay Пон Яну 21 2008, 16:14 | |
| И двато продукта са Full Shit по добре е Linux. Ако бях с Linux нямаше да правя толкова често пренудителни преинстали породени от вирусите... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Виста или ХП Пон Яну 21 2008, 18:01 | |
| Ем сложи си линукс, ама съм сигорен, че половината от гъзарийките дет ти трябват, няма да ти вършат работа на тая система | |
|
| |
brum Ивайловград ТК администратор
Брой мнения : 31 Join date : 20.01.2008 Местожителство : наоколо и около наоколо
| Заглавие: Re: Виста или ХП Сря Яну 23 2008, 12:06 | |
| От версиите на Windows-а най съм доволен от Windows 2000 pro SP4. Виста-та се оказа най-голямата глупост пускана от МС. За Wimdows XP (pro или home): При добра първоначална настройка вършат прекрасна работа в домашни условия и не само. - TiL написа:
- И двато продукта са Full Shit по добре е Linux. Ако бях с Linux нямаше да правя толкова често пренудителни преинстали породени от вирусите...
и лекуваш всичко с преинсталиране .... Господи, колко мъка има по този свят, Господи... | |
|
| |
Popsi Ивайловград ТК поддръжка
Брой мнения : 14 Join date : 21.01.2008 Местожителство : PopsiLand
| Заглавие: Re: Виста или ХП Пет Яну 25 2008, 11:31 | |
| От няколко месеца съм с Виста,определено доста ми харесва,нямам проблем с игри или програми(за момента) така че моя глас е за нея | |
|
| |
Tofire Ефрейтор
Брой мнения : 13 Join date : 26.01.2008 Местожителство : Ивайловград, Пловдив
| Заглавие: Re: Виста или ХП Съб Яну 26 2008, 18:21 | |
| Ако си спомняте XP се наложи около 2004 година дори 2005 след излизане на SP2. До това време почти всички игрални зали джиткаха на 98SE. Така че Vista може би ще се наложи след като и оправят немалкото бъгове и изисквания към хардуер или най-малкото компютрите на които може да върви без проблем поевтинеят за да може човек да си ги позволи. Това означава поне 2 години още. А който не е доволен нито от едното нито от другото да мине на Linux. Препоръчвам Linux Mandriva последната версия 2008. Това е най лесната и близка версия на Linux до познатия ви Windows. Инсталацията е на български, няма почти никакви проблеми по откриване и инсталиране на драйверите и то автоматично. Изцяло българска локализация. Изискванията му са единствено за 1 GHz процесорна мощ. Могат да се играят вече и игри които до скоро вървяха само под Windows. Разбира се за тях ще трябва по-мощен компютър. Но ако нямате поне компютърна грамотност над средно ниво не се захващайте. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Виста или ХП | |
| |
|
| |
| Виста или ХП | |
|